Alkusyksyn tapahtumia

Rasimäkeläiset kokoontuivat 15.9. Korkatsujen luona, kokoontumisessa käsiteltiin näyttelyn rakentamista kirjastoon. Harri Stefanius otti päävastuun näyttelyn rakentamisesta ja suunnitteli näyttelyn yleisilmeen. Joensuun yliopiston tutkija Pertti Rannikko osallistui näyttelyn avajaisiin 12.10.

Metalliromunkeräys

Romujenkeräys tuotti 33 000 kg rautaromua, eli yhdistykselle siitä kertyi noin 2200 euroa! Suurkiitos kaikille romunkeräykseen osallistuneille.

Kiitokset myös kaikille kesäteatterikahvituksiin osallistuneille, siitäkin kertyi mukava summa Tulehmon rakentamista varten.

Kylien Akkain Praasniekka

Kylien Akkain Praasniekkaa vietettiin Heikuran talossa 29.10. lähinnä rasimäkeläisten naisten voimin. Anita Kulmala ja Maria Dorff luennoivat, tarjolla oli runsaasti hyvää ruokaa ja aika kului hyvien keskustelujen parissa. Ensi vuonna uudestaan!

Rasimäen pikkujoulu

Rasimäen pikkujouluja vietettiin 5.11. Ryynäsillä. Herkkuja oli monenlaista ja jouluaskarteluakin oli ohjelmassa! Kiitokset leipojille ja osallistujille!

Tulevia tapahtumia
Kutsu syyskokoukseen

Rasimäen kyläyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään ma 22.11. klo 19 Päivi ja Teuvo Härkkimen kotona kirkonkylällä, osoitteessa Rantakatu 14. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan toimintaan!
Järjestetään kylältä kimppakyytejä.

 

Marrasmessut 2010

Rasimäen kyläyhdistys osallistuu Marrasmessuihin arpajaispöydällä sekä pitämällä messukahvilaa. Marrasmessut järjestetään Valtimotalolla la 27.11. klo 10-16. Tarvitsemme leipojia kahvilaa varten, etenkin piirakoita on toivottu (pellillä tai piirasvuokaan tehtynä), mieluiten laktoosittomia. Myös myyntityöhön halukkaat voivat ilmoittautua Päiville 050-370 3051

 

Pohjoisten kylien yhteinen kyläilta

Pohjoisten kylien yhteistä kyläiltaa vietetään ke 5.1.2011 Rumon koululla. Teemana on Laiffia landelle, järjestäjänä MSL ja Marjo Ollilainen.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!