Vuosikokous oli 2018

Paikka jonne kirjoittaa viestejä.
m stefanos
Viestit: 131
Liittynyt: 12.11.2011 07:27

Vuosikokous oli 2018

Viesti Kirjoittaja m stefanos » 07.05.2018 06:20

Terve!
Vuosikokous oli ja aktiivista keskustelua oli niin, että puheenjohtajaksi valittu Timo Ratilainen aikoi heittää minut ulos jos vielä puhun ilman lupaa.
Kaikki meni kirjoitusten mukaan , hallituksen jäsenet, ne jotka halusivat saivat vastuuvapauden, eli kaikki halusivat, raha-asiat on minusta tylsiä joten ne voi lukea jostain jos haluaa, pääasia on että plussalla ollaan, vähän, joten vain OMAVARA opistoa tuetaan liittymällä kannatusjäseneksi.

Projekteja on kesken, postilaatikko telineet on tehty, vielä puuttuu maitokopit ja jotain pientä.

Asioita oli jonkin verran, mutta ei minua kiinnostavia, kuten esiintymislavan katos oli romahtanut lumen painosta ja uusi tehdään nyt ihan kunnolla Tulehmoon sopivaksi.

Yritin virittää keskustelua tiedottamisesta ja niin että valittaisiin ihan yksi henkilö joka olisi innostunut sitä hoitamaan, jyrkästi kaikki oli sitä mieltä että tiedotus on ollut riittävää joten ei sitten, joskin kävi ilmi ettei esimerkiksi Facebookia voi lukea ilman kirjautumista??? en kyllä tiennyt eikä moni muukaan, tämä luvattiin muuttaa niin että voi kaikki lukea, mutta kirjoittaa voi vain kirjautumalla.

Kyläillat on ollut vähissä ja sovittiin että nyt makaaminen saa riittää ja pidetään kesäkauden avajaiset 26.5 klo 10 alkaen, siivotaan talven jälkiä, romahtunut katos ja teen makkarapyttipannua ja hötöntössöä ja Sirpa lupasi keitellä kahvia ja tuoda jotain kahvin kanssa, tule mukaan vaikka et jaksaisi tehdä mitään, yhteiselo on tärkeintä.
Munkki Stefanos
Tämä ei ole virallinen selonteko vaan omia tuntemuksiani vuosikokouksesta.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa